Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Οι κούκλες της τάξης

Δείτε τις κούκλες της τάξης με μια ματιά

Μεγάλη κούκλα

Ύψος 85 εκατοστά έως ένα μέτρο.
Τα ρούχα κάθε κούκλας είναι μοναδικά και ποικίλουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Εκτός από τις κλασσικές κούκλες αγόρι κορίτσι υπάρχουν και άλλοι χαρακτήρες ανάλογα με τα προγράμματα που πραγματοποιείτε στην τάξη σας. 
κούκλα τάξης κορίτσι
κούκλα τάξης κορίτσι








συνοδεύονται με cd δραστηριοτήτων και θήκη μεταφοράς. οι κούκλες είναι μοναδικές, καμία δεν μοιάζει με την άλλη! Το πατρόν και ο σχεδιασμός είναι ο ίδιος αλλά τα χρώματα στα ρούχα και στα μαλλιά διαφέρουν. Αυτή είναι η γοητεία του χειροποίητου.
η γιαγιά παραμυθούλα

μικρή κούκλα τάξης 


τα παιδιά όλου του κόσμου
Οι κούκλες αυτές έχουν κατασκευαστεί σαν persona dolls και αποτελούν την μασκότ της τάξης. Δεν χρειάζονται ειδικό χειρισμό και μπορούν να πλαισιώσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα. Είναι ιδανικές για τα παιχνίδια προσαρμογής.
Το ύψος της κούκλας είναι  περίπου 50 εκατοστά. Μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει την δική του κούκλα ανάλογα με τις ανάγκες της τάξης του.

κούκλα μάπετ

Η κούκλα αυτή, έχει την αίσθηση πως μπορεί να μιλήσει, αφού ανοίγει το στόμα της! Το ύψος της είναι περίπου  50 εκατοστά. Τα ρούχα κάθε κούκλας είναι μοναδικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...