Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Οι κούκλες πάνε σχολείο!

Ετοιμάσαμε για εσάς ένα μοναδικό βαλιτσάκι που περιέχει τις βασικότερες εκπαιδευτικές σειρές μας. 
Θα σας λύσουν τα χέρια τόσο στην ένταξη των παιδιών στην ομάδα, στην συναισθηματική αγωγή αλλά στην παρουσίαση μικρών ιστοριών μέσα από το θέατρο της κούκλας.
Όλες μαζί έρχονται στο σχολείο σας σε ένα καλαίσθητο βαλιτσάκι, κάθε μια όμως έχει τον δικό της ρόλο. 
Ας τις γνωρίσουμε:

Κούκλα τάξης 

κούκλα τάξης κορίτσι
το άριστο εργαλείο της ένταξης του παιδιού στην ομάδα. Η κούκλα βοηθός της νηπιαγωγού για κάθε δραστηριότητα. 
Και ένα μυστικό: το παιδί θα ανοιχτεί πιο εύκολα στην κούκλα παρά στην δασκάλα.
Η κούκλα της τάξης έχει ύψος από 85 εκατοστά έως ένα μέτρο.

Η Κυρά βδομάδα 

Το ημερολόγιο της τάξης μας σε πιο ζωντανή μορφή. Κάθε ημέρα η Κυρά Βδομάδα μας φέρνει κι από μια ημέρα να γνωρίσουμε κι εμείς την καλωσορίζουμε μαθαίνουμε  τις έννοιες χτες σήμερα αύριο και οργανώνουμε τις δραστηριότητές μας.
το μέγεθος της κούκλας είναι 60 εκατοστά η κυρά βδομάδα και 15 εκατοστά οι ημέρες που είναι δαχτυλόκουκλες. 
Συνολικός αριθμός κουκλών σε αυτή την σειρά: 8.

Η οικογένεια

Μια σειρά από τέσσερις μικρές γαντόκουκλες που παριστάνουν τα βασικά πρόσωπα της οικογένειας Αγόρι κορίτσι άντρας γυναίκα. Πόσες ιστορίες δεν μπορούμε να ζωντανέψουμε με αυτή την σειρά! Αλλά και πόσα να μάθουμε μέσα από αυτοσχέδιους διαλόγους των ίδιων των παιδιών για την δική τους οικογένεια. Ένα αληθινά πολύτιμο εργαλείο!
Το μέγεθος κάθε γαντόκουκλας είναι 40 εκατοστά.

Ο δράκος των φόβων 

Μία κούκλα μάπετ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτό το βαλιτσάκι μια και η κούκλα αυτή με τον τρόπο παιξίματος είναι τόσο αγαπητή στα παιδιά. Ο δράκος της τάξης μας όμως μπορεί να μας διώξει τους φόβους μακριά μέσα από διάφορες δραστηριότητες.
το μέγεθος της κούκλας είναι 40 εκατοστά.



Η Κυρία Φασαρία και η κυρία Ησυχία. 
Η κυρία Φασαρία

Αυτή την κούκλα ειλικρινά θα την λατρέψετε όπως την έχουν λατρέψει πολλές νηπιαγωγοί σε όλη την Ελλάδα που την έχουν προμηθευτεί. Η κούκλα αυτή έχει ένα μυστικό είναι διπλής όψης. Όταν θέλουμε να χαρούμε και να παίξουμε μέσα στην τάξη τότε είναι κοντά μας η κυρία  Φασαρία κι όταν ηρεμούμε έρχεται κοντά μας με μια κίνηση η κυρία  Ησυχία. 

το μυστικό!


Το μέγεθος της κούκλας είναι 50 εκατοστά.



η κυρία Ησυχία 


Τα υλικά που χρησιμοποιούμε στο εργαστήριό μας είναι οικολογικά και φροντισμένα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στα παιδιά.
Είναι χειροποίητα για αυτό και μοναδικά. Τα πατρόν και τα σχέδια είναι πάντα ίδια για κάθε κατασκευή αλλά τα χρώματα και τα υφάσματα μπορεί να ποικίλουν καθιστώντας κάθε κούκλα μοναδική. Οι κούκλες συνοδεύονται με e-book δραστηριοτήτων.
Δείτε εδώ την προσφορά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Η χρήση της κούκλας.

         Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εισάγουμε ένα θέμα στην σχολική τάξη. Ένας από τους καλύτερους είναι: μια κούκλα. Κατά την διάρκ...